Disclaimer
Hout is een natuurlijk, levend materiaal en geen enkele houten plaat zal er hetzelfde uitzien. Qua kleur, vorm maar ook qua 'rechtheid'. Een stuk hout kan kaarsrecht zijn maar ook buigingen, hobbeltjes en kuiltjes hebben. Dit maakt het product uniek.
Dit betekent ook dat jouw bestelde product(en) qua patroon en kleur kunnen afwijken van de foto's op de website of social media. 
Ook de kleur van de verf kan op de foto iets afwijken door belichting.

Ondanks zorg en aandacht die besteed wordt aan de samenstelling van www.dehouthakster.nl is het mogelijk dat de informatie die gepubliceerd wordt onvolledig en/of onjuist is. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.dehouthakster.nl.

Copyright ©
Op alle ontwerpen en foto's van De Houthakster heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Houthakster niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto's die worden verstrekt via www.dehouthakster.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden.


 

 

© 2018 - 2023 De Houthakster | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel